مرکز مشاوره ، برنامه ریزی و اخذ پذیرش در مقاطع مختلف تحصیلی ( دیپلم / پیش دانشگاهی / کاردانی / کارشناسی / کارشناسی ارشد / دکترا ) در داخل و خارج از کشور

.
اطلاعات کاربری
درباره ما
دوستان
خبرنامه
آخرین مطالب
لینکستان
نظر سنجی
دیگر موارد
آمار وب سایت

اگر گوشیتون از سیستم عامل Android استفاده میکنه میتونین اندروید گوشیتون رو آپدیت کنین و آخرین ورژن این سیستم عامل رو گوشیتون نصب کنین ، اگر اینکار رو قبلاً انجام دادین که فبها ، و اگر انجام ندادین و تمایل دارین آپدیتش کنین ، آپدیت گوشیتون رو چک کنین

حجمش 508.78 مگابایت هست و چند ساعت طول میکشه تا دانلود بشه
setting -> About device -> software update

در هر صورت صلاح گوشی خویش ، مهندسان دانند!!!

بعد از نصب آپدیتها ، عملکرد و سرعت گوشی بطرز چشمگیری ارتقاء و افزایش پیدا میکنه .



:: موضوعات مرتبط: نرم افزار موبایل ، تبلت , فناوری اطلاعات (IT) , موبایل ، تبلت ( معرفی ) , موبایل ، تبلت ( نرم افزار ) , ,
:: برچسب‌ها: مشاوره تحصیلی , آپدیت اندروید , موبایل , نرم افزار موبایل , سیستم عامل موبایل و تبلت , بروز زسانی موبایل , ترفندها , آموزش نکات کلیدی موبایل , مشاوره تحصیلی , مشاوره تحصیلی ,
:: بازدید از این مطلب : 383
|
امتیاز مطلب : 70
|
تعداد امتیازدهندگان : 14
|
مجموع امتیاز : 14
ن : مشاورین موسسه فرزانگان رشد دانش
ت : چهار شنبه 2 شهريور 1393
.

 Subway-Surfers

Subway Surfers نام بازی مهیج و اعتیاد آور در گوشی های آندروید می باشد که طرفداران زیادی دارد. در این بازی می بایست به Jake, Tricky و Fresh که در حال فرار از دست نگهبان خط راه‌آهن هستند کمک کنید تا جایی که می‌توانند به‌فرار خود ادامه دهند، در مسیر فرارتان باید از بین قطارهایی که به‌طرف شما می‌آیند عبور کنید. یکی از ویژگی های منحصر بفرد این بازی گرافیک HD و بکارگیری از رنگ های مختلف بوده که باعث متمایز کردن این بازی نسبت به بازی های دیگر در این سبک می باشد.

download

نسخه آندروید مورد نیاز : ۲٫۳ به بالا

 



                                

  • حجم فایل: 31 مگابایت
  • پسورد:www.p30world.com


:: موضوعات مرتبط: دانلود کده , نرم افزار موبایل ، تبلت , موبایل ، تبلت ( معرفی ) , موبایل ، تبلت ( نرم افزار ) , ,
:: برچسب‌ها: دانلود Subway Surfers 1 , 24 , 0 – بازی مهیج فرار از مترو ( اندروید ) , نرم افزار اندروید , بازی های اندروید , دانلود رایگان بازی اندروید ,
:: بازدید از این مطلب : 171
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
ن : مشاورین موسسه فرزانگان رشد دانش
ت : 8 خرداد 1393
.

جاوا برای نوشتن انواع برنامه‌های کاربردی مناسب است. با جاوا می‌توان انواع برنامه‌های زیر را نوشت:

. برنامه های تحت وب 

. رایانه جیبی   تلفن همراه  سیستم های کوچک مانند برنامه نویسی 

. (Enterprise برنامه های کابردی بزرگ 

. (Desktop) برنامه های رومیزی 

 

قابلیت خاصی در جاوا وجود دارد بنام اپلت. اپلت‌ها امکانات فراوانی برای نوشتن

برنامه‌های تحت وب در اختیار برنامه‌نویسان قرار می‌دهند که دیگر زبان‌های

برنامه‌نویسی فاقد آن هستند. [نیازمند منبع]البته وجود ماشین مجازی جاوا برای اجرای

اپلت لازم است. اپلت‌ها نظیر فناوری اکتیوایکس شرکت مایکروسافت هستند که

برنامه‌نویسان را قادر می‌سازد تا امکاناتی را به مرورگر کاربر بیفزایند. البته تفاوت این دو

در امنیت می‌باشد به گونه‌ای که اپلت‌ها بدلیل اینکه در محیطی به نام جعبه شنی

(sandbox) اجرا می‌شوند امن هستند ولی اکتیوایکس‌ها فاقد چنین امنیتی هستند.

 

 

  1. سیستم‌عامل: هر چقدر زبانهای net. قوی باشند تنها بر روی پلت فرم ویندوز اجرا می‌شوند و برخی ویندوز را سیستم‌عامل غیر قابل اعتمادی در برنامه نویسی Enterprise می‌دانند.[نیازمند منبع] ولی جاوا از این نظر انتخاب خوبی است.
  2. قابلیت حمل: جاوا بر روی سکوهای رایانش گوناگونی قابل اجرا است، از ATM و ماشین رختشویی گرفته تا سرورهای سولاریس با قابلیت پشتیبانی از 1024 cpu برای پردازش.
  3. جاوا بیشتر از یک زبان است: جاوا فقط یک زبان نیست و انجمن‌هایی متشکل از بزرگان صنایع و برنامه‌نویسان زیادی مشغول به توسعه و ایجاد استانداردهای جدید و به روز هستند.


:: موضوعات مرتبط: گروه فناوری و اطلاعات فرزانگان امروز , موبایل ، تبلت ( معرفی ) , موبایل ، تبلت ( نرم افزار ) , ,
:: برچسب‌ها: برنامه های جاوا , برنامه نویسی زبان جاوا , ترفندهای برنامه نویس , سیستم عامل , , net , مشاوره تحصیلی رشد دانش ,
:: بازدید از این مطلب : 314
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
ن : مشاورین موسسه فرزانگان رشد دانش
ت : 1 شهريور 1393
.

مدیرعامل شرکت ارتباطات سیار از نوسازی شبکه همراه اول برای راه اندازی خدمات نسل سوم موبایل خبر داد و گفت: همزمان با نوسازی شبکه و تعویض سایتها، نسل سوم موبایل را نیز در برخی استانها تست کرده ایم.

وحید صدوقی در گفتگو با مهر، درخصوص آخرین وضعیت مذاکرات همراه اول برای دریافت مجوز ارائه خدمات نسل سوم و چهارم تلفن همراه گفت: در حال مذاکره برای نهایی کردن توافقنامه با وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات و دریافت مجوز ارائه این خدمات هستیم.

وی با بیان اینکه مذاکرات در راستای بندهای الحاقیه مصوبه کمیسیون تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی در حال پیش روی است افزود: تاکنون بیش از 90 درصد شروط این مصوبه میان همراه اول و رگولاتوری نهایی شده است و امید می رود ظرف هفته آینده، مذاکره بر روی موارد باقی مانده نیز نهایی شود و توافقنامه به امضا برسد.

مدیرعامل شرکت ارتباطات سیار اظهار امیدواری کرد که با اقدامات صورت گرفته این اپراتور در شهریورماه از نسل سوم موبایل برای مشترکان همراه اول رونمایی کند.

صدوقی در مورد لزوم اجرای فاز پایلوت قبل از راه اندازی کل شبکه برای خدمات نسل سوم موبایل گفت: در حال تست آزمایشی شبکه برای این خدمات هستیم و سایتها را در مقطعی روشن کرده و تست می کنیم تا برای راه اندازی سراسری آماده شویم.

وی با بیان اینکه شبکه رادیویی همراه اول قدیمی است و شبکه نیاز به تعویض و نوسازی کامل - swap - دارد اضافه کرد: هم اکنون در تبریز، بندرعباس، تهران، بوشهر، کیش، قشم و عسلویه این نوسازی انجام شده و هم اکنون با این عملیات جایگزینی سایتها، 3G را نیز تست کرده ایم.

مدیرعامل همراه اول با تاکید براینکه هم اکنون عملیات SWAP در کرمانشاه و ارومیه نیز در حال انجام است خاطرنشان کرد: قصد داریم یک شبکه یک لایه برای نسل سوم موبایل ایجاد کنیم.

صدوقی از نصب تجهیزات نسل چهارم موبایل بر روی شبکه همراه اول نیز خبر داد و گفت: هم اکنون این تجهیزات خریداری و وارد کشور شده و در حال نصب است اما طبق برنامه، درصدد راه اندازی نسل سوم - 3G و سپس 4G هستیم.

به گزارش مهر، 31 مردادماه دوره انحصار اپراتور رایتل برای ارائه خدمات نسل سوم موبایل به پایان می رسد و وزارت ارتباطات تاکنون مجوز خدمات بر بستر این تکنولوژی را به اپراتور ایرانسل ارائه کرده و این اپراتور در حال اجرای فاز آزمایشی این خدمات در چند شهر است.

قرار است دریافت خدمات نسل سوم موبایل برای تمامی کاربران ایرانی از اول شهریورماه توسط اپراتورهای فعال کشور که از رگولاتوری مجوز دریافت کرده اند سراسری شود.



:: موضوعات مرتبط: اخبار ( News ) , فرهنگ و هنر , علمی , فناوری اطلاعات (IT) , گروه فناوری و اطلاعات فرزانگان امروز , موبایل ، تبلت ( معرفی ) , ,
:: برچسب‌ها: 3G , سیم کارت , همراه اول , تبریز , بندرعباس , تهران , بوشهر , کیش , قشم , شرکت همراه اول , مشاور تحصیلی , شبکه همراه اول , سیک کارت جدید , وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات ,
:: بازدید از این مطلب : 702
|
امتیاز مطلب : 80
|
تعداد امتیازدهندگان : 16
|
مجموع امتیاز : 16
ن : مشاورین موسسه فرزانگان رشد دانش
ت : دو شنبه 27 مرداد 1393
.

اين روزها وقتي از نمايشگرهاي صفحه لمسي سخن به ميان مي‌آيد، بي‌اختيار فكرها متوجه تلفن‌هاي همراه هوشمند و رايانه‌هاي لوحه‌اي (تبلت‌ها) مي‌شود. سال 1386 كه اپل،آيفون را به بازار عرضه كرد به تبديل محصولات تجملي چون تبلت‌ها و تلفن‌هاي همراه هوشمند به صنايع ميلياردي دلاري سرعت بخشيد و رقابت نرم‌افزاري سيستم‌هاي عامل iOS اندرويد و ويندوزفون به صورت ديوانه‌وار اقبال عمومي از اين صفحات را افزايش داده است.


به گزارش اورژانس IT باشگاه خبرنگاران،بيشتر گجت‌هاي لمسي موفق در چند سال گذشته در يك چيز مشترك بوده‌اند؛ يك صفحه لمسي خازني كه (capactive) داراي قابليت تشخيص ورودي‌هاي متعدد در يك زمان است. به اين ترتيب تعامل با يك موبايل جديد اندرويدي درست مانند تعامل با مدل اوليه يك آيفون است. با آن‌كه زيربناي فناوري ساخت آنها يكسان است؛ اما موارد اختلاف بين آنها فهرستي بلند بالاست. صفحه نمايش‌هاي لمسي امروزي كه در تبلت‌ها و تلفن‌هاي همراه به كار مي‌روند، از نظر ساخت كمي با صفحه لمسي‌هاي خازني كه پيشتر ذكر كرديم، تفاوت دارند.

آنها از لايه‌هاي متعددي تشكيل شده‌اند. در بالا شما يك لايه شيشه‌اي يا پلاستيكي را براي حفاظت از كل لايه‌هاي مجتمع صفحه لمسي داريد. اين لايه معمولا از جنسي ضد خش مانند شيشه Corning’s Gorilla glass ساخته مي‌شود تا صفحه موبايلتان در مجاورت با محتويات داخل جيب شما آسيب نبيند. لايه زيرين آن لايه خازني است كه مسئوليت هدايت مقدار ناچيزي الكتريسيته را به عهده داشته و روي لايه نازك شيشه‌اي ديگري قرار دارد. در قسمت زير آن خود پنل LCD جا گرفته است. هنگامي كه انگشت شما به عنوان يك جسم رساناي طبيعي صفحه را لمس مي‌كند، با ميدان الكتريكي لايه خازني تداخل پيدا مي‌كند.

داده حاصله از اين كار به يك تراشه كنترل‌كننده كه موقعيت محل تماس (اغلب فشار) را ثبت مي‌كند، انتقال يافته و از سيستم عامل مي‌خواهد مطابق با آن پاسخ دهد. اين مقدمات به خودي خود به طور دقيق فقط مي‌تواند يك نقطه تماس را در يك زمان كشف كرده و با لمس دو نقطه يا بيشتر، موقعيت نقطه تماس را غلط تفسير كرده يا اصلا حس نمي‌كند. براي ثبت نقاط لمس متعدد به صورت مشخص، لايه خازني بايد متشكل از دو لايه مختلف باشد؛ يكي از الكترودهاي فرستنده سود ببرد و ديگري از الكترودهاي گيرنده. اين لايه‌هاي الكترود به صورت يك شبكه توري روي صفحه نمايش گجت آرايش گرفته‌اند.

هنگامي كه انگشت شما صفحه را لمس مي‌كند، بين آن با سيگنال الكتريكي بين الكترودهاي گيرنده و فرستنده تداخل ايجاد مي‌شود. زماني كه انگشت شما به عنوان يك رساناي الكتريكي، صفحه را لمس مي‌كند، با ميدان الكتريكي كه به وسيله الكترودهاي فرستنده ايجاد شده و به سوي الكترودهاي گيرنده ارسال مي‌شود، تداخل پيدا كرده و وسيله به اين ترتيب يك لمس راثبت مي‌كند. به دليل آرايش شبكه ميله‌ي الكترودي كنترل‌كننده مي‌تواند بيش از يك نقطه لمس را به طور همزمان تشخيص دهد.

بيشتر موبايل‌ها و رايانه‌هاي لوحه‌اي امروزي بين دو تا ده نقطه تماس ر ا به صورت همزمان مورد پشتيباني قرار مي‌دهند. سطوح چند لمسي صفحه نمايش‌ها حركت‌هاي اشاره‌اي مانند نيشگون گرفتن (gestures) روي صفحه جهت بزرگنمايي و چرخاندن تصوير را ممكن مي‌كنند. هدايت و ناوبري در داخل سيستم عامل يك موبايل امروزي از امور ضروري است كه بدون توانايي صفحه نمايش‌ها براي تشخيص همزمان لمس‌هاي متعدد ممكن نيست. امروزه اينها پايه و اساس تلفن‌هاي همراه هوشمند، تبلت‌ها و رايانه‌هاي دسكتاپ (PC) لمسي هستند.

امروزه ما پوشش مخصوص اولئوفوبيك (oleophobic) يا به زبان ساده ضدچربي را داريم كه به لايه رويي صفحه نمايش‌ها افزوده شده است. اين لايه صفحه نمايش را از چربي باقيمانده در اثر انگشت محافظت مي‌كند. ما شاهد دو نگارش از شيشه ضد خش و نشكن گوريلا گلس هستيم كه لايه شيشه‌اي محافظ را نازك‌تر و نسبت به خط و خش مقاوم‌تر كرده است. آخرين فناوري هم in-cell است كه لايه خازني لمسي را در خود LCD جاسازي كرده است و مجموعه‌هاي هماهنگي از شبكه‌هاي ميله‌هاي الكترودي را به كار مي‌برد.

اين فناوري باعث كاهش ضخامت كلي و پيچيدگي اجزاي تشكيل‌دهنده صفحات نمايش لمسي شده است. با اين فناوري گجت قادر است محل نقاط لمس متعدد را به صورت همزمان و دقيقا تشخيص دهد؛ اما هيچ يك از اين تغييرات از اهميت اساسي فناوري چند نقطه لمسي خازني اصلي برخوردار نبوده و فقط شرايط باريك‌تر و سبك‌تر شدن تلفن‌هاي همراه را فراهم كرده‌‌اند.

آينده در دست فناوري هوا لمسي (AirTouch)

محقق‌ها بتازگي موفق به ساخت يك قاب (frame) خالي بسيار حساس و داراي ظرفيت پاسخگويي بسيار بالاي لمسي شده‌اند. حسگرهاي مادون قرمز و LED تصور واضحي از هر شيئي را كه در اين قاب قرار بگيرد، ممكن مي‌كنند.

اين فناوري روش گرانقيمتي براي تبديل صفحه نمايش‌هاي بزرگ به صفحه نمايش‌هاي تعاملي چند لمسي است. براي سال‌ها اين فناوري محدود مانده و درجا مي‌زد تا اين‌كه بتازگي يك نمونه آزمايشي از اين فناوري را ساخته‌اند كه ZeroTouch ناميده شده و گرچه در ظاهر مانند يك قاب خالي به نظر مي‌آيد، اما سرشار از قابليت‌هاي پيشرفته باورنكردني است و يك نمونه 28 اينچي كه گوشه‌هاي صدفي دارد، مي‌تواند هر چه كه داخلش قرار بگيرد از جمله تماس انگشتان دست و حركات قسمت‌هاي ديگر بدن را نيز در يك شبكه دو بعدي نوري تشخيص دهد.

جمع‌بندي


موفقيت تلفن‌هاي همراه و تبلت‌هاي لمسي دو اثر بزرگ از خود به جا گذاشته است؛ اول اين‌كه كاربران شروع به پذيرش لمسي حتي در جاهايي كه اين فناوري جايي نداشته است، كرده‌اند. در روي ديگر سكه، توليدكنندگان سخت‌افزارها دنبال تكرار موفقيت گجت‌هاي لمسي در حوزه‌هاي ديگري چون رايانه‌هاي دسكتاپ، لپ‌تاپ‌ها و الترابوك‌هاي داراي سيستم عامل كروم و ويندوز 8 و حتي ساعت‌هاي مچي هستند. همچنين كنسول‌هاي بازي مانند 4 PlayStation Vita، PlayStation سوني و وي‌يو (Wii U) شركت نينتندو صفحه لمسي‌ها را به عنوان دومين رابط كاربري ورودي سيستم علاوه بر دسته‌هاي كنترل بازي اصلي‌شان وارد ميدان كرده‌اند. رايانه‌هاي يكپارچه (All-in-one) يا آيو (AiO) نيز از نمونه‌هاي حضور فناوري لمسي در رايانه‌هاي دسكتاپ هستند؛ اما در آينده نزديك ديگر نيازي به لمس هيچ صفحه يا شيئي براي تعامل با گجت يا رايانه‌تان نداريد، چرا كه همه اين تعامل‌ها را با لمس كردن هوا انجام خواهيد داد!


:: موضوعات مرتبط: اخبار ( News ) , علمی , بین المللی , فناوری اطلاعات (IT) , کامپیوتر ، لپ تاپ ( سخت افزار ) , موبایل ، تبلت ( معرفی ) , ,
:: برچسب‌ها: فناوري هوا لمسي (AirTouch) , مانیتور لمسی , تکنولوژی , نمایشگر های لمسی , سونی , وی یو , تلفن همراه , تبلت ,
:: بازدید از این مطلب : 440
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
ن : مشاورین موسسه فرزانگان رشد دانش
ت : یک شنبه 19 مرداد 1393
.

تعداد صفحات : 1
صفحه قبل 1 صفحه بعد


موضوعات
نویسندگان
آرشیو مطالب
مطالب تصادفی
مطالب پربازدید
چت باکس
تبادل لینک هوشمند
پشتیبانی
مرکز مشاوره و ثبت نام موسسه

Free SEO Tools

مرکز مشاوره و ثبت نام موسسه مرکز مشاوره و ثبت نام موسسه